wie zijn wij

 

BRO op InstagramBRO op Linkedin BRO op Twitter

PieterNiels0051Niels de Nijs (1976) studeerde bedrijfseconomie aan de HEAO in Den Haag. Na een stage en afstudeerscriptie is Niels in 1999 in dienst getreden bij BRO op de afdeling boekhouding. Vanaf het prille begin van Easyflex heeft Niels gewerkt met de applicatie en zich verder gespecialiseerd in loonadministratie en backoffice processen. Tot zijn specialismen horen: kostprijscalculatie, optimalisatie van backoffice processen en ondersteuning bij audits.

Hij kan beschreven worden als enthousiast, klantvriendelijk en erg betrokken. Naast het werk bij BRO is Niels een fanatieke trainer/coach van een heren volleybalteam dat uitkomt in de hoogste regionale klasse. Ook is hij graag zelf sportief bezig met hardlopen en mountainbiken. Als lid van de  medezeggenschapsraad van de school van zijn zoon zet hij zijn werkervaring in om als klankbord te dienen van de directie.

 

Pieter Vlasveld (1967) studeerde economie aan de Hogeschool Rotterdam. Vanaf 1994 is hij werkzaam in de uitzendbranche en sinds 2007 mede-eigenaar van BRO. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de financiële administraties en het softwarepakket Easyflex. Hij is succesvol met het debiteurenbeheer. Sinds 2004 penningmeester van de VvE Roomburg (114 appartementen). Pieter is een fervent wielrenner en zet zich de laatste jaren in voor goede doelen op dit gebied. In 1994 na jarenlang onderzoek heeft hij het boek ‘Genealogie van het geslacht Vlasveld’ gepubliceerd.

Adresgegevens

Leidse Schouw 2
2408 AE Alphen aan den Rijn

Postbus 309
2400 AH Alphen aan den Rijn 

Tel: 0172-782160

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28113121